tag:blogger.com,1999:blog-2706126091759837114.comments2014-06-22T22:24:59.889+01:00Nutrition and RecipesRikahttp://www.blogger.com/profile/14671449965019068746noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2706126091759837114.post-9308739558550678662010-11-15T11:57:15.543+00:002010-11-15T11:57:15.543+00:00Hallo Ihr Lieben, das mit den 164 stimmt schon! Wi...Hallo Ihr Lieben, das mit den 164 stimmt schon! Wir hatten durchaus die Gelegenheit, das heisst nicht, dass wir die auch genutzt haben ;o) Ca. 10% davon haben wir geschafft - uebrigens alle Flaschen sind heile zu Hause angekommen! Aaaach, ob Grazie, Gracias... das Oel ist super und ich hab es, hihi!<br /><br />Das Kuerbisrezept steht ein bisschen weiter unten im Archiv http://ilp-food.blogspot.com/2010/11/stunningly-salacious-butternut-squash.html<br /><br />Lasst es Euch schmecken und bis spaetestens naechstes Jahr!Rikahttps://www.blogger.com/profile/14671449965019068746noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2706126091759837114.post-22727370242752862352010-11-14T19:04:12.382+00:002010-11-14T19:04:12.382+00:00Hi Ihr zwei (sorry for now continueing in german),...Hi Ihr zwei (sorry for now continueing in german),<br /><br />nett geschrieben, aber das mit den 164 Weinen glauben wir einfach nicht. So lange wart Ihr gar nicht da, und dann haettet Ihr auch nicht mehr ins "Domicil" wanken können!<br />Der Rest könnte allerdings stimmen, denn wir waren schliesslich auch auf der Wine Fair in Tuebingen. <br />Uebrigens, heisst es nicht außerdem "Grazie Italia" bzw. "Gracias Espana"?<br />Wir sind gespannt auf die Fortsetzung Eures Berichts von heute abend aus dem Hotelzimmer (oder sollte es schon das schon alles gewesen sein?).<br />Bei uns steht auch schon eine geöffnete Flasche auf dem Tisch, außerdem eine Wurst, die wir noch organisieren konnten.<br />Übrigens, da war doch noch ein Kürbisrezept?!?!<br />Bis die Tage<br />Doro und Uwe<br />dubodort@t-online.deUwe und Doronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2706126091759837114.post-78659433027621613862010-11-14T14:06:29.776+00:002010-11-14T14:06:29.776+00:00Thanks for your great comments! Terry, it's a ...Thanks for your great comments! Terry, it's a normal table spoon, but you can try an ice cream scoop. Sometimes they are very hard, then I pop them into the microwave for a minute or so, or I carve a long slit and then use the spoon to lift them out. If they are however really perfectly ripe a spoon is fine. The skin should look fresh and shiney with no green, then they are at their best. Hope it works out for you!Rikahttps://www.blogger.com/profile/14671449965019068746noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2706126091759837114.post-54081047213177669322010-11-10T11:09:13.501+00:002010-11-10T11:09:13.501+00:00Rika this looks delicious, and I love how you incl...Rika this looks delicious, and I love how you included pictures all along the way. It appears you used a special scoop to get the seeds out. Just wondering what that might be or if you have a special technique for getting the flesh out, as Jen mentioned that could be a problem?Terrynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2706126091759837114.post-37239895331021682222010-11-09T20:15:03.150+00:002010-11-09T20:15:03.150+00:00I made this tonight and let me tell you, it was de...I made this tonight and let me tell you, it was delicious! I added in some mushrooms, chopped very small. The chilli really lifted the flavour - it was filling and gorgeous. Thank you, Rika!Jenhttp://jenhamiltonemery.me.uk/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2706126091759837114.post-10894724177428228532010-11-07T18:37:39.072+00:002010-11-07T18:37:39.072+00:00Thanks for the recipe Rika. Looks yummy.
In Franc...Thanks for the recipe Rika. Looks yummy. <br />In France, it's less common to find butternut squashes in supermarket than in UK. We have pumpkins instead.<br />In one of Jamie Oliver's first books, there's a recipe in which slices of butternut squash sprinkled with olive oil, chilly flakes, crushed coriander seeds and maybe rosemary and garlic are roasted in the oven. That was really nice.Carinenoreply@blogger.com